Tvillingforldre med gode erfaringer der ute?

Fin dag og veldig slitsom morgen! Slitsom tid egentlig.... 14 mnd = aktive og klatrebarn mnd.

Fin fordi jeg kom meg ut og fikk aktivisert jentene litt, greit å gjøre noe for dem og ikke bare la dem henge med på det jeg gjør! Slitsom fordi det går i ett med to stk som trenger meg hele tiden.

Fordi jentene ikke får barnehageplass før i august og fordi de tydelig har begynt å kjede seg hjemme med lekene sine, prøver jeg å lage meg en ny rutine på hva vi gjør om dagen. Jeg har mye energi og tar en utfordring og er ikke redd for å bli sliten, men. I dag hadde jeg bestemt meg for å endelig ta med jentene ut på lekeplassen og det ble litt mye i regneværet!

Etter en rolig morgen med mat, bleieskift og fiksing av vogn, var det klepåyttertøyetappen i gang. Deretter ut døra og fikse vogn mens jentene "satt" på trappa. Da oppdaget jeg at det sprutregna. Motivasjonen sank, men ut skulle jeg! Lempe dem opp i vogna mens regnet spruta og vognposene ble våte. Opp en lang bratt bakke (må få litt trening og) og fant lekeplassen mellom blokkene. Jentene på bakken i våt sand og lekeapparater for større barn.

De plaska litt i vann, men klarte ikke røre seg og gå noe særlig med alle klærne og støvler.

Så måtte jeg lempe dem hit og dit og de koste seg veldig og dressene holdt alt vann ute. Etter bare 30 min skjønte jeg at vi måtte begynne hjemturen igjen for at formiddagsluren og maten ikke skulle bli så sen.

Opp i vogna igjen, men det var selvfølgelig ikke noe populært! Da begynte hylinga som varte helt hjem, selv med smoothie i hånda!

Hjemme så ble det igjen lemping av unger, klær og bikkja, rydde alt sammen og få i ungene litt mat i hui og hast før jeg kunne hive dem i seng. Bikkja måtte spyles og alle klær og vogn tørkes.

Alt dette for 30 min leking, puh! Blir bedre med vår og varmere vær og forhåpentligvis en mer uthvilt mamma! Sov foresten nærmere 6 timer i natt, det kjennes veldig godt! Jentene sovnet 12, så nå må jeg sove litt og!

Dersom det er noen tvillingforeldre der ute som har ideer eller erfaringer fra dere var hjemme med tvillinger i 14 måneders alderen så vil jeg gjerne ha tips om aktiviteter og gjennomføring av en dag alene med to og passe på!

#mammablogg #tvillingmamma #tvillinger #twins #mamma #utpåtur #tvillingtips #14mnd

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

mammaogmer

mammaogmer

35, Oslo

Hei! Dette blir en blogg om hvordan jeg har det som en mor til en jente på 2,5 år og eneggede jentetvillinger på 4 uker, som samboer, hundeeier, huseier og meg selv oppi alt dette!

Kategorier

Arkiv

hits