Fryktelig natt! ...og andre tvillingproblemer!

Disse trollene våre spiser fortsatt myyyyyye melk om natta!!! Og ja, vet de burde vært avvent det for lenge siden. Men når du har to stk foreldre som går på gjennomsnittlig 3 timer søvn om natta og det vi får til på dagtid, så er det ikke igjen noe som helst kapasitet til å ta den kampen!

Men har dere ikke noen som kan hjelpe dere sier folk....ja, og de hjelper mye fra før de, er grenser for hvor mye vi kan spørre om hjelp! Og i natt hadde hun ene sannsynligvis vondt i øret eller noe..... ga seg ihvertfall ikke før hun fikk Paracet rundt 04... og storesøster våknet klokken 05.30, juhuuuuuuuu.

Dersom de sover litt bedre i perioder, kan du være sikker på at de blir syke eller får en dårlig periode rett etter!

Planen er å få sovet mer på alle mulige måter, deretter hardt og brutalt kutte melk om natta og ha noen skrikenetter, også blir det forhåpentligvis bedre.

Tok en tur til byn i dag for diverse gjøremål. Må finne på noe annet enn å være hjemme om dagen... jentene klatrer og klatrer og klatrer..har sperret av mye, men de kommer seg opp de utroligste steder. Yndlingsstedet er over bordet, sofaen og opp vinduskarmen og åpne vinduet. Veldig kjedelig at dagen består i å løpe etter dem!

Jentene sovnet i vogna på t-banen på vei til sentrum. De sovner egentlig ikke lett i vogn, men gikk veldig greit i dag. Overlykkelig over litt megtid fant jeg ut at jeg skulle sette meg på kaffebrenneriet og spise litt (noe jeg hadde glemt før jeg gikk hjemmenfra) 15 minutter fikk jeg alene, da syntes jentene at de hadde sovet lenge nok(25 minutter) og var veldig klare for å bære litt sosial igjen.

Jeg trenger ett nytt regntrekk til tvillingvogna, TFK. Det er ikke lett å finne. Fant ett til 300,- som passet greit, men om det regner endel, kommer det nok vann inn i vogna... noen som har noen forslag? Det jeg kjøpte til vogna er tykt og gjennomsiktig og tar stoooor plass under vogna. Dessuten sprekker det dersom det brettes litt i 1 minus, ikke praktisk.

Jeg så også etter teppeposer til våren. Til storesøster brukte jeg bare tepper, men i tvillingvogna er det så dårlig plass så tepper faller ut med en gang. Fant noen som så fine ut som heter easy grow, som ikke var for tykke. De kostet 1100,- noen som har forslag til teppeposer?

#mammablogg #mamma #trebarnsmamma #tvillinger #twins #regntrekk #teppepose

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

mammaogmer

mammaogmer

35, Oslo

Hei! Dette blir en blogg om hvordan jeg har det som en mor til en jente på 2,5 år og eneggede jentetvillinger på 4 uker, som samboer, hundeeier, huseier og meg selv oppi alt dette!

Kategorier

Arkiv

hits