Allerede hjem i morgen 😩

Så deilig det er her på hytta. Perfekt sted for småbarnsfamilier! Det er ingenting som slår hytteliv med knallvær når man har små barn. Ikke sydenferie engang! Her kan vi bare være, med hverandre, tingene våre og god tid!

Ake, huske, skli, snøballkrig, måke snø, lage snøhule, grille pølser, klissete marshmallows, blide barn, kranglete barn, slitne barn, trøtte barn, lage mat sammen, godteri, vanskelige leggerutiner, endelig fri og voksentid etter noen intense timer hele dagen! 👍😃

Blir nok "bare" hytteliv på oss i årene fremover. Mer enn bra nok for oss.

Det er ikke samme avslappingsmuligheter som før må jeg innrømme og det kan også hende jeg blir bittelitt lei barna innimellom. Tvillingene må fortsatt løftes mye i snøen og storesøster og fetter skal ha stooor fart på huska og har x antall små, som kan bli svært store, konflikter i løpet av en dag. I tillegg må mat lages, snø måkes og bikkja lekt med. Jeg våget å åpne en øl i 13 tiden i dag og da klokka var 16 og vi skulle inn hadde jeg tatt meg tid til rundt 5 sluker tror jeg.... og kveldssolen som jeg gjerne skulle nytt til det fulle er midt i leggetid og balluba med tre barn!

Håper på en liten tur på ski med storesøster og fetter imorgen før avreise 😃

#trysil #vinter2017 #trebarnsmamma #tvillingmamma #tvillinger #twins #mammablogg

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

mammaogmer

mammaogmer

35, Oslo

Hei! Dette blir en blogg om hvordan jeg har det som en mor til en jente på 2,5 år og eneggede jentetvillinger på 4 uker, som samboer, hundeeier, huseier og meg selv oppi alt dette!

Kategorier

Arkiv

hits